Bonprix a "szekrényemben" | Táska edition

 


Egy jó táska sosem rossz. Hát még három. Ismét választhattam a Bonprix kínálatából, ezért *reklám. Ezúttal viszont nem a ruhák közül csemegéztem, hanem a táskákat vettem célba. Sajnos a régi kis válltáskám már megkopott, így azt már csak akkor használom, ha Szaffival állatorvoshoz megyünk (pont belefér a kis dossziéja :D), viszont ez azt is jelenti, hogy egyébként hétköznapokra meg akár valami programra nincs kis táskám. Szóval most rászántam magam és milyen jól tettem!

A fenti kezdőképen az egyik kedvencem látható: őzbarna övtáska levehető övvel. Kifejezetten szeretem csak átdobni a vállamon - már jött velem dolgozni, a városba mászkálni, és pont belefér a tárcám (ami tulajdonképp egy kártyatartó), egy parfüm, zsepik, lakáskulcs, szemüvegtörlő - a legfontosabbak.

Ez a rózsaszín szépség a lányosabb vonalat hivatott erősíteni. Ő egy kézi táska cserélhető pánttal. Merthogy bizony kettővel érkezik, egy rövidebb és egy hosszabb verzióval. Az érkezése után egyből a hosszabbat tettem rá, nekem így kényelmes, ha átvetve hordhatom. Ebbe is nagyjából hasonló mennyiségű dolog fér, mint a fenti övtáskába. 



Végezetül pedig az következik, amit szinte elsőként tettem a kosaramba. Ez egy szalma válltáska, és egyébként elérhető pinkben is, de ebben a színben annyira megtetszett és számomra sokkal kompatibilisebb a ruháimmal (igen, tudom, hogy a fenti táska meg pink... :D). Sajnos ebbe sem fér mondjuk egy fél literes innivaló, de akár egy dobozos kávé, energiaital (nem, senkit nem buzdítok a fogyasztására!) már simán elfér a parfüm-kulcs-tárca szentháromság mellé. 


Őszintén szólva, nem akartam nagyon cipelős táskákat választani, mert én képes vagyok pakolni és még pakolni, így pedig mindenképp csak a szükségesek jönnek velem mindenhova.

Ami mindháromra igaz, hogy egyterűek és egy kis cipzáros rész van még bennük - amibe például zsepi, a kártyatartóm, vagy rágó, szemüvegtörlő, ilyesmik simán elférnek. Minőségileg egyikre sincs panaszom, jól működik a cipzár, jól zárnak a mágneses zárak, és a színek is hibátlanok!

0 comments