Körmök az elmúlt időszakból

 Mert hát ugye ez egy körmös blog (volt valamikor évekkel ezelőtt). De azóta is csinálgatom a körmeim, nyilván, csak már nem dokumentálgatom őket részletesen, pedig szeretek alkotni - csak már ritkán van kedv, motiváció, inspiráció, ilyesmik. Nincs időrend, meg semmi, de azért, ha tudom, nyilván hozzáírom, hogy mikor, miért készült, vagy mi inspirált, ilyesmik.




Biztos senki meg nem mondaná, hogy ez a kék a kedvencem. Egyrészt, imádom a hátteret, de ez már más kérdés, mert nem rajtam múlik. De a körmök naaaaagy kedvenceim voltak, és imádtam viselni, de még elkészíteni is! Világoskék alapra került irizáló por, és a felhős pedig simizősek voltak - ami igazából annyit tesz, hogy a felhő mintákba szórtam clear építőport, és úgy köttettem meg, így más lett a textúra, és kicsit 3D is lett. CND SHELLAC géllakkokkal készült egyébként, az építőpor is az volt meg a "krómpor" is.



Who you gonna call? Pontosan ez az árnyalat neve, a Lecenté márka korábban kiadott egy filmekből inspirálódó kollekciót, és természetesen köztük volt a Szellemirtók is. Nagyon szeretem a filmeket, és nyilván lecsaptam a lakkra is (ezen kívül még a Breakfast Club van meg a kollekcióból asszem). És nyilván a legújabb Szellemirtók filmre készült még, áprilisban. 



Néha szeretem a 3D hatást, és ez így vissza-visszaköszön egy-egy körömben. Ennél fogalmam sincs, hogy milyen márkát használtam, talán Lecenté? Mindenesetre imádtam egyébként, kifejezetten élveztem az alkotás részt is.



Szeretem a nyarat, a mediterrán térséget idéző körmöket, és ez is egy közülük. A citrusos gyűrűsujj (ami szintén 3D), és a színek nekem nagyon azt a hatást adják vissza. Egyébként, ha rákattintatok, valószínűleg kiadja nagyobb verzióban és jobban látható minden minta is. :) Itt csak CND SHELLAC színeket használtam, a 3D-hez meg építőzselét.



Egy újabb kék-pink kombó, nem segít, hogy eredetiben már nem találtam meg a képet és nyilván szebbek azon a színek. De a csíkokba itt is építőpor került, és ettől megintcsak lett egy kis textúrája. Nagyon szeretem a kéket és pinket együtt, legalábbis ezeket az árnyalatokat mindenképp.



Sokszor vágyom színekre és mégis a feketéhez nyúlok (tudom, a fekete is szín, de mégsem, stb), és ilyenkor jólesik egy nude-fekete kombó. Vagy csak fekete. Eredetileg itt csak az arany csík volt a nude-on (glittert kevertem ki fixmentes toppal és többször átmentes a kiemelkedő hatásért), végül megrajzoltam a fekete alakzatokat is - ezzel van tervem a későbbiekben, úgyhogy nem lövöm le, hátha egyszer meg is valósítom... :D CND SHELLAC géllakkokkal készült. 



A legutolsó mára pedig a poszt megírásakor épp a legfrissebb, ez a Deadpool & Wolverine filmre készült, és kifejezetten élveztem. Azt hittem, hogy majd fényesen fog jól mutatni, de nem, a matt abszolút győzött. A mintát a szív alakú Deadpool és Wolverine kulcstartó inspirálta, amiből amúgy akartam rendelni, de aztán lebeszéltem magam róla. Ebben a kedvencem a piros-fekete francia, ami egyébként fordítva (tehát a fekete a szabadszélnél és a piros a kutikulánál) pont olyan, mintha bevérzett volna a körmöm - ezt onnan tudom, hogy a másik kezemre úgy készült a kombó... :DD Itt a nude alap CND SHELLAC, a piros-fekete-fehér az Inveray (baromi jól pigmentáltak, imádom!), és a sárga Madam Glam. :)) 


Egyébként a körmeim szinte mindig tipek mostanában, türelmetlen vagyok kivárni a növesztést. Ha esetleg érdekelne bárkit, hogyan készülnek, akkor szívesen megfontolom egy olyan poszt elkészítését is!

0 comments