Szemüveg sztori IV. | A Lensmart móka nem áll meg!

 Szóval, nyilván kitalálható, hogy igen, ismét rendeltem egy szemüveget. Ám ezúttal igyekeztem felfedezni az oldal egy újabb szegletét és kihasználni a benne rejlő lehetőségeket.



09.03.

Szóval. Az oldalon pontgyűjtés zajlik. Több dologért is lehet pontot kapni és nyilván a pontoknak jelentősége is van, amennyiben az ember kihasználja.


Az alábbiakért jár pont:

  • Ha regisztrálsz a webshopon, jár a pont, egyszeri alkalommal 3.
  • Vásárlásért is jár természetesen, ez mindig a szemüveg árától függ. Az én kb. 31 dolláros szemüvegem után kapok majd 31 pontot.
  • Ha megosztod a weboldalt. Én megosztottam velük az instámra kikerült posztom, amiben megemlítettem az oldalt, illetve fb-re is kikerült, így azt is screenshotoltam nekik, mindkettőt elfogadták, ezért jár 10-10 pont.
  • Ha sikeresen csatlakozol a Lensmart Community csoporthoz, és egy screenshottal igazolod, az 5 pontot ér.
  • A napi első bejelentkezés 1 pont. 
  • Ha véleményt írsz a termékről, azért 5 pont jár, de ezt csak az 5*-os értékelések után adják.
  • Amennyiben meghívsz valakit és végigmegy teljesen egy rendelési folyamaton, 100 pontot kapsz.

Az EU oldalról áthozták a pontjaimat, regisztráció után is járt, nyilván, illetve többször bejelentkeztem és megcsináltam a Share Website és Join group dolgokat. Nyilván utóbbi sanszosan egyszer teljesíthető, ellenben a Share website többször is. Így volt 66 pontom.


Az oldal mutatja az aktuális pontokat, illetve a függőben lévőt, nekem a függőben lévő értelemszerűen a készülő szemüveg miatt van. És van egy csodás Points Mall, ahol pedig be lehet váltani a pontokat. A pontok beválthatók szemüvegkeretre, kiegészítőkre és kuponokra.


A Celebrity jelenleg, a poszt ezen részének írásakor (szept. 3.) 6,95 dollár kedvezményesen, a teljes ára 24,95 dolcsi, pontbeváltással pedig 1 pont és 3,95 dollár. Nagyjából egyébként hasonlóak az árkülönbségek, ha a nagyobb pontbeváltós kereteket nézzük. Emellett egyébként ezek kizárólag azokra a színvariációkra vonatkoznak, amit itt mutatnak. 

Én most az előző posztban is mutatott Jayce keretet választottam ismét, akkor a teal-pink, most pedig a Black/Tortoiseshell-Clear árnyalatban. A keret maga 50 pontba és 9,95 dollárba került együtt - kedvezményesen épp 14,95 dollár, teljes áron 29,95 lenne. 

A matek:
  • A keret így 9,95 dollár.
  • A lencse (dioptriás, fényre sötétedő és ezúttal lila!) 22 dollár.
  • Ez így együtt 31,95 dollár.
  • Az előző posztban is írtam a 30%-os kupont (H070P), beváltottam (én is, nektek is engedi elvileg!).
  • Így lett 22,36. Erre jött rá a 7,9 dolláros szállítás, és végeredményben 30,26 dollárt fizettem a szemüvegért szállítással együtt. Ismét a 7-10 munkanapost választottam, kíváncsi leszek.
Az előző posztban írtam is, h az EU webshop már nem él, csak a sima Lensmart, viszont szerintem minden metódus marad ugyanaz. A szemüveget egyébként tegnap, másodikán rendeltem, így ehhez képest nézzük majd a későbbiekben a mindent is. :))

09.07.
Megérkezett az email, hogy úton van a szemüveg. Természetesen a nyomonkövetés ismét káoszos, szóval fogalmam sincs, mikor érkezik, de a 16-i hétre tenném, ha tippelni kellene.

09.17.
Így 10 nappal később, azaz a 7. munkanapon valóban meg is érkezett és meseszép. Ahogy írtam is feljebb, ugyanaz, mint az előző posztban is található Jayce (ahol felvéve is látszik), leszámítva, hogy most nem színes átmenetes a keret, hanem felül elvileg teknőspáncél mintás, alul pedig átlátszó és ugye a LILÁRA SÖTÉTEDÉS. Utóbbi inkább csak fun, annyira nem sötétedik, hogy napszemüvegként gondoljak rá, míg az előző posztban lévők egyébként egész jól teszik a dolgukat napfényben (is). Az alsó kép jobb alsó darabkája erősebb napfény után készült, a másik kettő az simán csak kint, árnyékban.




0 comments