Viszlát nyár, kösz a semmit

 


Szia nyár, köszi, hogy ennyi voltál. Őszintén örülök, hogy vége. És várom a lehűlés, a pulcsis időt. A színes leveleket. Azt, hogy tudjam újra értékelni a forró teát meg kakaót. Érzelmileg kicsit tönkrevágott ez a nyár, de hát ez megesik. Bárkivel megesik. Azt hiszem, vannak dolgok, amiket még nem tudok jól kezelni.  Próbálkozom, csak nehéz. A szabadság, hiába tartott két hétig, végül mégsem volt olyan pihentető, mint szerettem volna. Ráadásul túl hamar el is telt. Meg amúgy tök sokszor gondolkodom azon, hogy mennyire hiányzik a régi blogos időszak. Az olvasnivalók listájában már mindössze 2-3 aktív blog maradt, pedig úgy olvasnálak titeket. BÁRMIT. Akármit írnátok, elolvasnám... Hiányzik. Meg csomószor felmerül, hogy sosem tudhatod, mikor csinálsz valamit utoljára. Milyen fura, hogy valakinél egyszer csak bekövetkezik az "utolsó bejegyzés". És sokszor nem is konkrét döntés eredménye... Na mindegy. Csak hiányzik az az időszak és kész. :D

Úgyhogy itt egy gigantikus nyárzáró mani. Meg pár fotó, amiket nagyon szerettem a nyár folyamán... Most nem sztorizgatok hozzájuk, ezek inkább csak fotó formájában maradnak itt. A montázsokra kattintva mind nagyobb lesz, szebbek és átláthatóbbak. 





Köszi nyár, hogy voltál. Csak ami elég, az elég. :) 



2 comments

  1. Én is sajnálom azokat a régi, blogos időket! Minden este néztem a bejegyzéseket, akiket követtem, és sajnos nálam sincs már szinte senki aki aktív. Meg anno a Mankiűrvadászt, izgalmas volt!
    Hát, a nyarat én sajnálom, én szeretem és még azt a dögmeleget is :D Nem várom az őszt, a tél a halálom, nincs számomra rosszabb, mint fázni. Én most is majdnem forrón iszom a teát :D De nem vagyunk egyformák, szerencsére az embernek nincs beleszólása az időjárásba. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, akkor ez a nyár a te nyarad volt és ezt senki nem veheti el tőled, az biztos. :D Én könnyebben működöm kevésbé 200 fokban, mondjuk egy 20 fokkal simán kiegyezek :)) A nagyon hideget én sem várom, az sem a kedvencem, mikor már nem tudok magamra venni egy ezredik réteget. :D

      Igen, a Manikűrvadász nagyon izgalmas volt, én is nagyon szerettem, és ha lenne újra ilyen blogos keretek között, lehet, hogy szívesen csatlakoznék. :))

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)